İZMİR / ÖDEMİŞ - Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi

Tarihçe

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi Eylül 2001'de yeni yapılan Mehmet Tevfik İlköğretim Okulu binasının geçici olarak tahsisiyle hizmete girmiştir. Bir kurucu müdür ve ikisi sürekli olmak üzere 6 öğretmenin geçici görevlendirilmesiyle ilk kadrosu oluşmuştur. Zaman içerisinde geçen sürece bağlı olarak okulumuzun gerçek binası tamamlanmış olup 2010-2011 eğitim- öğretim yılının başından itibaren kendi binamızda eğitime başlamış durumdayız. Ayrıca okulumuzun müdür kadrosu ve bazı branş öğretmenlerinde değişiklik olmuştur. Zaman içinde yapılan atamalarla 1 müdür, 1 müdür başyardımcısı, 2 müdür yardımcısı,49 öğretmen hizmet satın almadan karşıladığımız pansiyonumuzda 7 yemekhane ve yatakhane personel ve okul aile birliğinin temin ettiği 2 hizmetli olmak üzere toplam 38 çalışanı mevcuttur. Merkezi sistem sınavla alınan 634 öğrenciye hizmet vermektedir.

Yayın: 11.12.2012 - Güncelleme: 25.05.2023 10:59 - Görüntülenme: 2644